product_banner-01

nyheder

Globale bilreservedelsvirksomheder

Globale bilreservedelsvirksomheder
Bosch BOSCH er verdens mest kendte leverandør af bilkomponenter.Vores hovedprodukter omfatter batterier, filtre, tændrør, bremseprodukter, sensorer, benzin- og dieselsystemer, startere og generatorer.
DENSO, den største leverandør af bilkomponenter i Japan og et datterselskab af Toyota Group, producerer hovedsageligt airconditionudstyr, elektroniske kontrolprodukter, radiatorer, tændrør, kombinationsinstrumenter, filtre, industrirobotter, telekommunikationsprodukter og informationsbehandlingsudstyr.
Magna Magna er verdens mest diversificerede leverandør af bilkomponenter.Produkterne er meget forskellige, lige fra indvendige og udvendige dekorationer til drivlinje, fra mekaniske komponenter til materialekomponenter til elektroniske komponenter og så videre.
Continental Germany har en bred vifte af produkter, herunder bremsekalibre, elektroniske sikkerhedsanordninger, i intelligente kommunikationssystemer til køretøjer, bilinstrumenter og brændstofforsyningssystemer, som har den højeste globale salgsvolumen;Elektroniske bremsesystemer og bremseforstærkere er nummer to i det globale salg.
ZF ZF Group (ZF) er også en kendt producent af autodele i Tyskland.Dets hovedforretningsområde omfatter aktive sikkerhedssystemer, transmissioner og chassiskomponenter til tyske biler.Efter at have gennemført opkøbet af TRW i 2015, blev ZF en global gigant til bildele.
Aisin Precision Machinery Group i Japan rangerede som nummer 324 blandt 2017 Fortune Global 500-virksomheder.Det er rapporteret, at Aisin Group har opdaget en metode til at udvikle elektriske hybridsystemer til automatiske transmissioner til den laveste pris og designet et enkeltmotors hybridsystem til at tilpasse sig positionen af ​​momentomformeren i gearkassesamlingen.
Hyundai Mobis leverer hovedsageligt komponenter til Hyundai Kias bilprodukter.I øjeblikket er Hyundais 6AT-gearkasser alle værker af Mobis, mens 1.6T-motoren er matchet med en dobbeltkoblingsgearkasse, også fra Mobis.Dens fabrik er beliggende i Yancheng, Jiangsu.
Lear Lear Group er primært en global leverandør af automobilsæder og elektriske systemer.Med hensyn til autostole har Lear lanceret 145 nye produkter, hvoraf 70% bruges i crossover-biler med højt forbrug, SUV'er og pickup-trucks.Med hensyn til elektroniske systemer har Lear lanceret 160 nye produkter, herunder branchens mest avancerede netværksgateway-modul.

Valeo Group fokuserer på at designe, producere og sælge bilkomponenter med den mest omfattende sensorportefølje på markedet.Samarbejdede med Siemens om at udvikle et nyt energikøretøjsdrivmotorprojekt og underskrev en kontrakt om at bosætte sig i Changshu i 2017. Produkterne leveres hovedsageligt til større indenlandske bilproducenter.Valeo har besøgt produktionsbasen for Xinbaoda Electric og har en stærk interesse i vores egenudviklede magnetiske pumpemotorserier til batterikølesystemer til nye energikøretøjer.
Faurecia Faurecia er en fransk bilreservedelsvirksomhed, der hovedsageligt producerer autostole, emissionskontrolsystemer, bilinteriør og eksteriør, og er førende i verden.Derudover har Faurecia (Kina) også underskrevet en joint venture-aftale med Wuling Industry om at etablere et joint venture-selskab.I Europa har Faurecia også etableret et sædeprojekt med Volkswagen Group.Faurecia og Xinbaoda Electric har et dybtgående samarbejde for at udforske vores virksomheds motorudviklingsevner, især i bilsædemotorserien.
Adient, en af ​​de største leverandører af autostole i verden, har været officielt adskilt fra Johnson Controls siden 31. oktober 2016. Efter uafhængighed steg driftsoverskuddet for første kvartal med 12 % til 234 millioner dollars.Andaotuo og Xinbaoda Motors opretholder god kontakt på højt niveau og er opmærksomme på Xinbaodas bilsædemotorserie.
Toyota Textile TBCH Toyota Textile Group har investeret og etableret 19 virksomheder, hovedsageligt beskæftiget med forskning og udvikling, produktion af automobilsæder, sæderammer og andre interiørkomponenter, filtre og perifere motorkomponenter, der leverer bilrelaterede komponenter til Toyota og General Motors og andre hovedmotorproducenter.Toyota Textile opretholder god kontakt på højt niveau med Xinbaoda Motors og er meget opmærksom på Xinbaodas bilsædemotorserie.
JTEKT JTEKT fusionerede Guangyang Seiko og Toyota Industrial Machinery i 2006 for at skabe et nyt "JTEKT", som producerer og sælger JTEKT-mærket automobilstyretøj og -drivdele, Koyo-mærke-lejer til forskellige industrier og TOYODA-mærkeværktøjsmaskiner.Følg Xinbaodas automotive AMT power motor-projekt.
Schaeffler har tre store mærker: INA, LuK og FAG, og er en førende global leverandør af rulle- og glidelejeløsninger, lineær og direkte drevteknologi.Det er også en velkendt leverandør af højpræcisionsprodukter og systemer til bilindustriens motor-, gearkasse- og chassisapplikationer.Følg Xinbaodas automotive AMT power motor-projekt.
Autolivs hovedprodukter omfatter elektroniske sikkerhedssystemer til biler, selesystemer, elektroniske styreenheder og ratsystemer.I øjeblikket er det verdens største producent af 'automotive occupant protection systems'.Autoliv (Kina) opretholder god kontakt på højt niveau med Xinbaoda Motors og er meget opmærksom på Xinbaodas elektriske autosædemotorserie.
Denadner er en global leverandør af drivlinjekomponenter såsom aksler, transmissionsaksler, off-road transmissioner, tætninger og produkter og tjenester til termisk styring i USA.Vær opmærksom på Lihuis automotive AMT-motorprojekt.


Indlægstid: 25. maj 2023